Tres persones han resultat ferides, dues lleus i una de poca gravetat, en quedar atrapades sota la runa quan s'ha ensorrat parcialment un bloc de tres pisos situat al número 36 de la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú.

Els fets han passat cap a les 8.55 hores, quan, per causes que s'estan investigant, s'ha esfondrat la tercera planta d'aquest edifici i tres persones han quedat atrapades. Dos dels afectats han estat rescatats pels efectius dels Bombers de la Generalitat cap a un quart de deu del matí i l'altre atrapat ha pogut sortir pel seu propi peu cap a les 9.26 hores.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat vuit dotacions terrestres, un Grup d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que han evacuat els atrapats a l'Hospital Sant Antoni Abat d'aquest municipi i a l'Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes.

Tot i que la tercera planta del bloc de pisos s'ha ensorrat els Bombers consideren que no perilla l'estabilitat de l'edifici. Fins al lloc s'hi ha desplaçat l'arquitecte municipal que haurà de valorar l'afectació dels habitatges i determinar si els veïns poden tornar a casa seva.