El candidat republicà a la Casa Blanca, Donald Trump, va considerar que els mitjans de comunicació dediquin més temps a analitzar el discurs de la seva esposa, Melania, que l'FBI a investigar el cas dels correus electrònics de l'aspirant demòcrata a la Presidència, Hillary Clinton.

"Els mitjans estan passant més temps fent una anàlisi forense del discurs de Melania del que l'FBI va fer servir en els correus de Hillary", va dir el magnat en el seu compte de la xarxa social Twitter.

L'FBI va decidir a principis de mes tancar la investigació sobre l'ús de servidors de correu electrònic privats per part de Hillary Clinton quan era secretària d'Estat, cosa contra la qual carreguen contínuament els republicans en una convenció que té l'"empresoneu-la" i "Hillary a la presó" com a crits de guerra.

Aquesta és la primera reacció de Trump, que acostuma a ser immediat en les seves rèpliques, a la polèmica suscitada dilluns per les similituds del discurs de la seva esposa Melania amb el de Michelle Obama a la Convenció Demòcrata del 2008 que va designar Barack Obama com a candidat a la Casa Blanca.