Els Mossos d'Esquadra van detenir un conductor de 25 anys acusat d'atropellar un ciclista, que va deixar en estat crític, quan conduïa en estat ebri i drogat per l'N-II, a l'alçada del Masnou. Segons van informar a Efe fonts pròximes al cas, el detingut, de 25 anys, nacionalitat espanyola i veí de Vilassar de Mar (el Maresme), va atropellar cap a un quart de vuit del matí un ciclista al punt quilomètric 632 de l'N-II, i la víctima va quedar ferida en estat crític.

El conductor, que no tenia antecedents per delictes de trànsit, va donar positiu en el control d'alcoholèmia i drogues, per la qual cosa va ser detingut acusat d'un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues, i per lesions per imprudència greu. El ciclista va ser evacuat d'urgència, en estat crític, cap a l'hospital de Can Ruti de Badalona.

Cap mort a les carreteres

Per la seva banda, el Servei Català de Trànsit (SCT) va informar que aquest cap de setmana, des de les tres de la tarda de divendres fins a les vuit del vespre d'ahir, no es va registrar cap víctima mortal a les carreteres i autopistes catalanes.