Un tiroteig va sacsejar la nit d'aquest dimarts els veïns del barri de la Cruz, a Bullas. Mateo 'El Yegüero', un exguardia civil veí de la localitat, es va treure la vida després de disparar contra els familiars de la seva dona el mateix dia del seu casament.

Segons els veïns, la recent esposa d'aquest veí de 63 anys va córrer a refugiar-se a un habitatge proper a casa seva per demanar ajuda i sol·licitar l'enviament de patrulles de la Policia després que el seu marit obrís foc.

Les causes que van desencadenar el tiroteig no estan clares. Segons els mateixos veïns, l'ex guàrdia civil s'hauria tret la vida després de l'arribada dels agents de la Policia Local de Bullas. Dos dels familiars de l'esposa, tots de nacionalitat búlgara, van ser traslladats a l'hospital de Caravaca amb pronòstic greu.

El tràgic succés va ocórrer al carrer Sant Francisco del barri de la Creu del municipi de Bullas, una zona tranquil·la i allunyada i als afores del casc urbà, on a última hora de la nit hi va arribar el forense per aixecar el cadàver,

La notícia del succés es va difondre ràpidament entre els veïns de la localitat, generant una gran alarma.