Un home de 43 anys va ser detingut ahir per la Policia Local de Cartagena per retenir una dona de 32 en la caixa tancada del remolc d'un camió d'una empresa de mobles aparcat a Els Mateos, al costat de l'antic consultori mèdic d'aquesta barriada de la ciutat portuària murciana.

Segons fonts d'aquest cos i de la Direcció general de Seguretat i Emergències del govern autonòmic murcià, una dona va avisar el 112 al voltant de les 11:30 hores d'ahir, després de sentir els crits de la retinguda.

Mentre explicava que no podia veure la dona i que el camió feia dos o tres dies que era aparcat a la zona, el vehicle va arrencar i es va dirigir a una zona d'habitatges, per la qual cosa des d'Emergències van donar avís a la Policia Local i a la Nacional de la ciutat.

La policia municipal va aconseguir interceptar el vehicle i detenir el seu conductor a la carretera CT-33, que va de Cartagena a la Unión, al voltant de les 12:30 hores, i va alliberar de la caixa del camió la dona, per la qual cosa la Policia Nacional, que es va fer càrrec de la recerca, va sol·licitar assistència sanitària.

No se sabia l'estat de salut

Una ambulància del Servei Murcià de Salut la va traslladar a l'hospital local de Saint Lucia, encara que no va transcendir més informació sobre el seu estat de salut, després de passar dos dies al camió. El camioner, que ja va passar a la disposició del jutge de guàrdia de Cartagena, és de nacionalitat espanyola, i la dona, marroquina.