Un menor de nou anys va morir aquest dilluns quan jugava amb l'aplicació Pokémon Go al riu Tramandaí, al litoral nord de l'estat brasiler de Rio Grande do Sul, van informar aquest dimarts els organismes de rescat d'aquesta regió del sud.

La Brigada Militar de Rio Grande do Sul va informar que el menor i un altre amic de la mateixa edat van sortir dilluns a la tarda a la ciutat de Imbe a "caçar" pokémons en una petita embarcació pesquera de fibra de vidre, que pocs minuts després va bolcar i Arthuar Bobsin va morir ofegat.

La Policia Civil regional ha detallat que els dos menors van caure al riu i un d'ells va aconseguir nedar fins a la riba, mentre que l'altre va desaparèixer i va ser trobat set hores després, ja de nit, pels organismes de rescat i bombers de l'empresa Transpetro, que van ajudar en la tasca.

Les investigacions sobre la mort del menor seguiran a càrrec de la Policia Civil regional de la ciutat de Imbe.

També el dilluns, al litoral sud del mateix estat, fronterer amb Uruguai i Argentina, un jove va informar del robatori del seu telèfon mòbil quan "caçava" pokémons a la ciutat portuària de Rio Grande.

La "febre" per Pokémon Go va arribar al Brasil enmig de l'ambient dels Jocs Olímpics de 2016 que es disputen a Rio de Janeiro i en la qual esportistes i públic no han estat aliens al fenomen mundial d'aquest joc per internet.