El president del Govern espanyol en funcions Mariano Rajoy sotmetrà a votació a la Junta Directiva Nacional del PP les condicions exigides per Ciutadans per donar suport a la seva investidura i, si el vot és positiu, es donarà a conèixer la data del debat d'investidura i es formaran grups de treball de dirigents dels dos partits per tancar un acord.

Així ho ha revelat el líder de Ciutadans, Albert Rivera, després de reunir-se al Congrés amb el president del Govern en funcions i president del PP.

Rivera ha qualificat de cordial i positiva la seva entrevista amb Rajoy, la tercera des de les eleccions generals i la segona des que el líder del PP va rebre l'encàrrec del Rei per sotmetre's a una sessió d'investidura.

La votació en el màxim òrgan de direcció del PP es produirà en els pròxims dies, però Rivera espera que la resposta sigui positiva i que es pugui negociar el sí de Ciutadans a la investidura.

Segons la seva opinió, "l'exigència de regeneració és la porta d'entrada" de qüestions importantíssimes, com la creació de llocs de treball, sanitat igual per a tots els espanyols, reformes institucionals, lluita contra el frau fiscal, que són els assumptes que s'abordaran després.