Les pèrdues econòmiques causades per la flashmob que va causar la psicosi a Platja d'Aro (Girona) la nit del passat 2 d'agost ascendeixen a entre 120.000 i 150.000 euros.

A pesar que una primera valoració de la trentena de comerciants afectats calculava en uns 50.000 euros les pèrdues sofertes, la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM), després de fer un estudi a fons, triplica aquesta xifra i, a més, estudia presentar-se com a acusació particular en un possible procediment penal.

El resultat de la flashmob va ser que plats, copes i gots i tot el que hi havia damunt de les taules va caure al terra i es va trencar i els comensals dels diferents bars i restaurants van fugir del lloc sense haver pagat les seves consumicions.

El secretari general de la FECASARM, Joaquim Boadas, va anunciar que a partir de l'1 de setembre els comerciants reclamaran en una sola denúncia al turoperador que va organitzar l'activitat i a les monitores que la van materialitzar, perquè "van alterar la pau social amb risc per les dates que eren".