La Guàrdia Urbana de Barcelona ha decomissat 1.600 llaunes de cervesa i nombroses ampolles d'alcohol en tres pisos-magatzem de la Barceloneta, on es preparaven els mojitos i combinats que després es venien entre els banyistes. Fonts policials van informar que els tres pisos es trobaven en condicions higièniques molt deficients, plens d'insectes i brutícia.

La primera de les intervencions es va produir el 27 de juliol en un pis del carrer Mestrança, on es van decomissar unes mil llaunes, així com instruments i licors per a l'elaboració dels combinats destinats a la venda ambulant. El passat 11 d'agost es van dur a terme les altres dues intervencions, en sengles pisos dels carrers Guítert, on es van trobar 358 llaunes i altres licors, i Marqués de la Mina, en el que es van decomissar 238 llaunes. Els dos pisos en què també es preparaven els combinats es trobaven també en unes pèssimes condicions higièniques.

Les tres intervencions van ser possibles gràcies a la col·laboració ciutadana i en tots els casos es van aixecar actes d'inspecció per iniciar els expedients sancionadors.