La mare de la nena que va néixer dissabte de forma prematura i a la qual la policia buscava per abandonar suposadament la menor va visitar ahir al matí la seva filla a la unitat de neonatologia de l'Hospital la Fe, on hi ha la petita.

Fonts sanitàries van informar Efe que la jove, d'origen croat i a qui després de donar a llum se li va donar l'alta i va abandonar l'hospital sense el nadó, es va interessar per la petita i la va visitar a la unitat de neonatologia, que té uns horaris determinats de visita.

Els serveis socials estan en contacte amb la mare de la nena, que es mantindrà sota la inspecció hospitalària mentre romangui ingressada, segons fonts de la Generalitat.

Per la seva part, fonts del Cos Nacional de Policia van assenyalar a Efe que, després que la dona deixés el centre hospitalari sense dir res, es va obrir un requeriment per abandonament.

Aquestes fonts van remarcar que la mare, juntament amb dos compatriotes més, havia estat detinguda el cap de setmana passat després d'un intent de robatori en un domicili de València.

A la comissaria es va sentir indisposada i, atès el seu estat de gestació, va ser traslladada, sota custòdia policial, fins a la Fe, on finalment va donar a llum.

Mentrestant, la policia va posar a disposició judicial les tres dones i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs per a totes elles pel robatori, pel que la policia va deixar de custodiar la mare del nadó a l'Hospital la Fe.