El candidat republicà a la presidència dels EUA, Donald Trump, va reestructurar ahir el seu equip de campanya i va posar al seu capdavant un directiu d'un mitjà conservador conegut per defensar l'estil provocador del magnat, que deixa clar així que pretén ser fidel a si mateix.

La remodelació es produeix quan falten menys de tres mesos per a les eleccions del 8 de novembre i en un moment en què la majoria dels sondejos d'intenció de vot, tant nacionals com a estats clau, donen avantatge a la candidata demòcrata a la Presidència, Hillary Clinton, davant de Trump.

El magnat ha nomenat Stephen Bannon, exbanquer i directiu del portal de notícies conservador Breibart News, com a cap executiu de la campanya, així com altres noms rellevants.

Per la seva banda, Kellyanne Conway, fins ara assessora i analista d'enquestes de la candidatura de Trump i del seu company aspirant a vicepresident, Mike Pence, serà la cap de campanya. Tots dos són "extremadament competents, persones altament qualificades a qui els agrada guanyar i saben com guanyar", subratllava Trump en un comunicat.