Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un jove de 23 anys acusat de matar amb arma blanca un company de pis, de 29 anys d'edat, al barri del Poble Sec de Barcelona.

Segons van informar a l'agència Efe fonts pròximes al cas, el detingut és un home de nacionalitat índia que ahir al matí va apunyalar suposadament un company de pis, que era compatriota seu, i va fugir de l'immoble, situat al carrer de les Palaudaries, al barri del Poble Sec, del districte de Sants-Montjuïc de la ciutat de Barcelona.

Els Mossos van rebre un avís cap a 2/4 de 7 del matí que hi havia una persona ferida per arma blanca a l'interior d'un domicili del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

Quan els agents de la policia local barcelonina van arribar al pis, van trobar el cos sense vida d'un home de 29 anys i nacionalitat índia.

El suposat autor de l'agressió havia fugit de l'habitatge, però va poder ser localitzat i detingut poques hores després.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona ha obert una investigació per aclarir l'origen d'aquest homicidi.