Un home que va ser ferit de gravetat en l'atemptat de Niça del 14 de juliol passat va morir dijous a causa de les seves ferides, de manera que puja a 86 el nombre de persona que van perdre la vida en aquest atac gihadista, ha anunciat avui el Govern francès.

La secretària d'Estat d'Ajuda a les Víctimes, Juliette Méadel, ha dit haver rebut "amb una viva emoció" la informació de la mort en el passeig dels Anglesos de la capital de la Costa Blava d'aquest home, segons un comunicat.

Méadel, que va assegurar estar "mobilitzada per acompanyar la dona i els dos fills (...) com per al conjunt dels familiars de les víctimes", va fer notar que això "eleva a 86 el nombre de persones mortes" aquella nit de la Festa Nacional francesa.

L'atemptat, reivindicat per l'Estat Islàmic, el va executar el tunisià Mohamed Lahouaiej Bouhlel que va llogar un camió amb el qual va irrompre al passeig dels Anglesos de Niça, que estava reservat als vianants per uns focs artificials, i va atropellar centenars de persones .

Cinc persones han estat inculpades i empresonades a França per la seva complicitat directa o indirecta amb Mohamed Lahouaiej Bouhlel, que va ser abatut per la policia, que va detenir així la seva acció criminal.