El diputat de Ciutadans Jorge Soler va criticar ahir que la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, "encara vagi al davant" de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), i va allargar la mà al govern per negociar uns pressupostos "més socials", encara que li ha exigit que abandoni la via independentista.

En roda de premsa, Soler es va pronunciar en aquests termes sobre la notificació del Tribunal Constitucional, que va rebre abans d'ahir Forcadell, i la va advertir d'eventuals responsabilitats penals, fet que va lamentar via Twitter la presidenta de la cambra, així com també en la qüestió de confiança a la qual se sotmetrà el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el proper 28 de setembre.

El diputat de Ciutadans va recordar a la presidenta del Parlament que "la llei és igual per a tots els catalans", davant la seva persistència a desenvolupar el full de ruta independentista.

"Sembla que encapçali encara l'Assemblea Nacional Catalana, que no representa el sentiment de tots els catalans", va afegir el diputat de Ciutadans.