Una ciutadana espanyola està entre les persones que han perdut la vida a la localitat de Illica pel terratrèmol registrat al centre d'Itàlia, han confirmat avui a Efe fonts de la Creu Roja italiana.

Les fonts han precisat que es van recuperar cinc cadàvers en el lloc, entre ells els de l'espanyola -que vivia a Illica amb la seva parella- i d'una dona anciana.

Segons van explicar alguns dels habitants del poble i de la Creu Roja, l'espanyola tindria uns 25 anys i s'acabava de casar amb un italià resident a aquest petit municipi.

La periodista Sabrina Fantauzzi que es trobava en Illica en el moment del terratrèmol va confirmar a diferents mitjans de comunicació italians que, entre les víctimes, es trobava una noia espanyola que estava casada amb el seu cosí.

Fonts diplomàtiques no van voler confirmar encara la mort de la ciutadana espanyola, ja que es troben a l'espera de la comunicació oficial per part de les autoritats italianes.

Mentrestant, prossegueixen les tasques de recerca dels supervivents en aquesta petita localitat, situada a uns deu quilòmetres de Accumoli i a uns trenta d'Amatrice, les més afectades pel sisme.

Els cossos de Protecció Civil han començat a recollir els enderrocs dels carrers de Illica, per al que ha estat necessària la intervenció dels bombers.

Són almenys 120 les persones que han mort i 368 han resultat ferits després del terratrèmol de 6 graus en l'escala de Richter que ha sacsejat la matinada de dimecres el centre d'Itàlia, segons ha confirmat el primer ministre italià, Matteo Renzi