L'alcalde de Tarragona, el socialista Josep Fèlix Ballesteros, no optarà a liderar el PSC en el congrés que té previst celebrar el partit el pròxim mes d'octubre. Així ho va assegurar durant una entrevista amb l'ACN, en la qual va deixar clar que aposta per una "reformulació" dels principis del socialisme i una renovació en profunditat del partit.

"Es renovarà segur, serà un congrés molt important i del qual es parlarà abans i després", va manifestar Ballesteros. El dirigent socialista es va descartar, però, per liderar aquest partit, encapçalat actualment per Miquel Iceta i, de moment, únic candidat davant del nou congrés.

"Fa temps que dic que la meva única prioritat en política és l'alcaldia i Tarragona. No em presentaré per dirigir el PSC en primera línia ni com a primer secretari", va afirmar amb contundència, malgrat estar disposat a formar part de la nova executiva que sorgeixi al congrés.

Sense voler posicionar-se sobre possibles candidats a dirigir el PSC, Ballesteros va assegurar que "passi el que passi" hi haurà renovació, sense avançar més detalls del congrés de l'octubre.