Els Mossos van detenir dues dones per vendre el títol de transport més habitual del metro, la targeta T-10, falsificat i a meitat de preu, informava ahir la policia catalana. Els Mossos van detenir dimarts passat dues dones de 43 i 29 anys, nacionalitat espanyola i veïnes de Barcelona, com a presumptes autores d'un delicte de falsificació de document mercantil i estafa.

Els agents van saber que, des de feia setmanes, un grup de dones recorria els mercats municipals dels barris del districte de Nou Barris oferint a possibles clients targetes de metro falsificades.

Les dones simulaven vendre objectes de bijuteria o complements de roba i, quan s'acostava algun comprador, li oferien les targetes falsificades per la meitat del seu valor.

Davant aquests fets, els agents van organitzar un dispositiu per un dels mercats que freqüentaven per localitzar les autores.

El 23 d'agost passat, a les 9.30 hores, els agents van localitzar dues dones carregades amb bosses que no van obrir en cap moment i que oferien petits objectes que portaven a les mans a la gent que s'hi acostava.