El líder de Ciutadans, Albert Rivera, va criticar ahir la falta d'entesa entre Mariano Rajoy i Pedro Sánchez i va considerar que "la guerra freda" entre el PP i el PSOE "simbolitza la decadència d'un sistema esgotat", la del "bipartidisme decadent que ha arribat a la seva fi".

En una reunió del seu grup parlamentari prèvia al debat d'investidura que comença avui al Congrés, Rivera va donar compte de l'acord assolit entre Ciutadans i el PP per a la investidura de Mariano Rajoy. Malgrat que el PSOE ha reiterat el seu no a Rajoy, Rivera assegura que ell no llença la tovallola i diu que fins divendres que ve, quan se celebrarà la segona votació d'investidura, si no prospera la de dimecres, hi ha temps per intentar convèncer els socialistes de la necessitat que desbloquegin la situació.

Albert Rivera va reivindicar el paper de Ciutadans i va assenyalar que els seus 32 escons són els que, en termes esportius, més rendiment han donat, perquè han demostrat que són capaços d'acordar amb "els que no parlen" entre ells. Així, ha recordat que hi ha un centenar de mesures que han signat tant el PP com el PSOE.