Els Mossos d'Esquadra han detingut un home acusat d'abusar sexualment d'un menor, a canvi de diners, després de contactar amb ell a través d'una aplicació de missatgeria de mòbil amb la qual va conèixer un centenar de menors fent-se passar per una dona.

Segons ha informat la policia catalana, el detingut, que ha ingressat a la presó preventiva acusat d'un delicte de prostitució i corrupció de menors i un altre d'abús sexual, va intercanviar material eròtic amb la víctima fent-se passar per una noia d'origen brasiler.

El presumpte pederasta, veí de Barcelona i de nacionalitat espanyola, va ser detingut arran de la denúncia presentada pel menor i la seva mare, que van explicar a la policia que el nen havia mantingut relacions sexuals amb ell a canvi de diners a l'aparcament d'un centre comercial de Barcelona el passat 28 de juliol.

Segons va explicar el menor, el detingut havia contactat amb ell a través d'una aplicació de missatgeria instantània del mòbil i, al cap d'uns dies, li va plantejar la seva proposta de mantenir relacions sexuals a canvi de diners.

Els Mossos d'Esquadra van descobrir que el detingut es feia passar en les xarxes socials per una jove brasilera que, després d'intercanviar fotografies i vídeos de contingut sexual amb la víctima, li va proposar quedar a Barcelona.

Per capturar el suposat pederasta, la policia catalana va demanar al nen que tornés a quedar amb el detingut al mateix centre comercial on havia abusat d'ell la primera vegada, cosa que va permetre la seva detenció una vegada el menor el va reconèixer en les càmeres de seguretat del recinte.

En la investigació del cas, els agents han constatat que el suposat pederasta havia contactat amb un centenar de menors a través de les xarxes socials, pel que no descarten que hi pugui haver més víctimes.

A l'entrada i registre del domicili del suposat pederasta, els Mossos d'Esquadra van confiscar 87 discos compactes, un disc dur, un ordinador portàtil i targetes de memòria que seran analitzades per descobrir si emmagatzemen material de pornografia infantil.