Titulars diversos als diaris d'aquest dilluns. L'edició en paper de Regió7 dedica el titular principal i la foto a A Monistrol de Montserrat, on no poden beure aigua de l´aixeta pel gust de gasoil. També destaca la victòria de l'ICL Manresa en l'amistós de Martorell.

L''Ara' assegura que "El Govern preveu doblar el pressupost de la Hisenda pròpia", 'El Periódico' destaca que "Els bancs reobren la guerra de les hipoteques" i 'El Punt Avui' destaca aquestes paraules d'Artur Mas: "Serem jutjats per haver obeït un poble". Per la seva banda, 'El País' entrevista a Alberto Núñez Feijóo i en subratlla: "La corrupción nos costó tres millones de votos por actuar tarde". "L'electorat de Berlín també castiga Merkel", és el titular que mana a 'La Vanguardia', 'La Razón' afirma que "Rajoy cuenta con el apoyo de Rivera si el PSOE exige su cabeza", 'El Mundo' diu que "La policía teme que el IS use Libia 'para atacar Al Andalus'" i l''ABC' posa aquestes paraules de Luis de Guindos en primer pla: "La falta de Gobierno ya pasa factura a la economía".

A Girona, 'El Punt Avui' titula: "21 municipis impulsen la xarxa catalana de calls jueus". I a 'Diari de Girona': "El Trueta ha derivat 1.766 pacients a la privada per buidar els seus quiròfans".