MANRESA: Sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. A la tarda el cel es mantindrà serè i sortirà el sol.

BERGA: Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit.

IGUALADA: Sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. A la tarda el cel estarà serè.

PUIGCERDÀ: Hi haurà bancs de boira a primeres hores del dia, que es dissiparan i donaran pas a un cel clar. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

SOLSONA: Sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. A la tarda el cel estarà serè.

MARTORELL: Hi haurà bancs de boira a primeres hores del dia, que es dissiparan i donaran pas a un cel clar. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit.

LA SEU D'URGELL: Sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. A la tarda el cel estarà serè.