L'exvicealcalde de València Alfonso Grau, que va comparèixer ahir com a imputat davant del jutge del cas Imelsa, va afirmar que no va participar en cap contractació per a la campanya electoral del PP del 2011, i tampoc en la del 2015 per estar fora de l'Ajuntament. Grau, qui va ser mà dreta de Rita Barberá i portaveu municipal del PP, va comparèixer davant del jutge per aquest cas per respondre a qüestions relacionades amb la peça separada en la qual s'investiga un suposat delicte electoral i de blanqueig de capitals en el PP de l'Ajuntament.

Segons fonts coneixedores de la seva declaració, Grau va negar la seva participació en les contrac-tacions per a la campanya del 2011, mentre que sobre la campanya electoral del 2015 ha recordat que ja no formava part de l'Ajuntament de València en haver dimitit el 16 de març, després de la seva imputació en el cas Nóos.

Va afirmar que la seva responsabilitat en les campanyes electorals es limitava a la coordinació i a la preparació dels programes, i va dir desconèixer de qui depenien les despeses electorals, quines factures es van pagar i si es van remetre al comitè de campanya.