Aquest dimecres s'esperen temperatures mínimes lleugerament més baixes en general, mentre que la màxima serà lleugerament més alta, si bé al sector central del litoral i prelitoral serà semblant o localment més baixa. La temperatura mínima es mourà entre 4 i 9 ºC al Pirineu, 6 i 11 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, 10 i 15 ºC al prelitoral i 14 i 19 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 19 i 24 ºC al Pirineu i al sector central del litoral i prelitoral i entre 22 i 27 ºC a la resta del país.

MANRESA: Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda, el cel cobert podria deixar algun plugim.

BERGA: Hi haurà bancs de boira a primeres hores del dia, que es dissiparan i donaran pas a un cel clar. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

SOLSONA: Hi haurà bancs de boira a primeres hores del dia, que es dissiparan i donaran pas a un cel clar. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit.

IGUALADA: Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda, el cel cobert podria deixar algun plugim.

PUIGCERDÀ: Sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

MARTORELL: Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

LA SEU D'URGELL: Sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.