De matinada el cel estarà entre mig i molt ennuvolat, tot i que al llarg del matí la nuvolositat tendirà a minvar llevat del litoral, del prelitoral i de la depressió Central. A partir de migdia, però, creixeran nuvolades a punts de muntanya, preferentment de l'interior del quadrant nord-est, al Pirineu i Prepirineu, que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat. A més, de cara al vespre tornarà a augmentar la nuvolositat a altres punts de l'interior.

S'esperen ruixats i xàfecs al litoral central i sud durant tota la jornada. A més, a partir de mig matí s'esperen ruixats al quadrant nord-est i a la resta del Pirineu i Prepirineu. Seran d'intensitat entre feble i moderada i localment forta. A més, aniran acompanyats de tempesta i és possible que localment amb calamarsa o pedra. En general, s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants i localment abundants de precipitació (quantitats superiors a 20 mm i de fins a 50 mm en 24 hores).

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta, sobretot al vessant nord del Pirineu. Es mourà entre 8 i 12 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu, entre 13 i 18 ºC a la depressió Central, al prelitoral i al litoral nord, i entre 17 i 22 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la màxima pujarà lleugerament a punts de ponent, a les Terres de l'Ebre i al vessant nord del Pirineu, mentre que a la resta serà semblant. Voltarà entre 25 i 30 ºC a punts de ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre, i entre 23 i 28 ºC a la resta del país.

Manresa

S'espera el cel cobert al matí i pluja intermitent des de primeres hores del dia. A la tarda el cel estarà cobert i hi haurà alguns xàfecs.

Berga

La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda, el cel cobert podria deixar algun plugim.

Solsona

La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda el cel estarà cobert i hi haurà alguns xàfecs.

Puigcerdà

La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda el cel estarà cobert i hi haurà alguns xàfecs.

Martorell

S'espera el cel cobert al matí i pluja intermitent des de primeres hores del dia. A la tarda el cel estarà cobert i poden produir-se xàfecs moderats.

Igualada

El cel estarà cobert i hi haurà tempestes intermitents durant tot el matí. El cel estarà cobert tota la tarda, amb precipitacions moderades.

La Seu d'Urgell

La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda el cel estarà cobert, amb plugims intermitents.