El mòbil de Diana Quer torna a estar en línia. Després ja més d'un mes inactiu, el nombre estaria de nou habilitat, podent rebre trucades. El servei de missatgeria de WhatsApp també hauria mostrat "en línia" el perfil de la jove madrilenya en les últimes hores.

La sorprenent troballa ha estat revelada aquest matí a Espejo Público, pensant que darrere d'aquest fet pugui estar la pròpia recerca. En concret s'ha apuntat la possibilitat que s'hagi realitzat un duplicat de la targeta per tal d'apuntalar les indagacions i conèixer més a fons què comunicacions podria rebre la jove, la desaparició de la qual es va complir un mes aquest dimecres.

D'altra banda, aquesta informació apareix el mateix dia en què es coneix que una de les sospites dels investigadors és que el terminal telefònic que utilitzava Diana Quer es trobaria sota el pont de l'autovia AG-11 que uneix Boiro i Rianxo. Des Antena 3 s'han fet ressò d'aquesta teoria, indicant que aquest seria el punt en el que es va perdre el senyal del mòbil passades les 4 del matí del 22 d'agost. Les dades de triangulació del mòbil fins ara apuntaven que aquest senyal desapareixia a l'entorn del port de Taragoña, a Rianxo.

La investigació, mentrestant, segueix acarant les dades de les matrícules dels cotxes que circulaven entre Pobra i Rianxo a les hores en què se li va perdre la pista a la jove. Entre aquests cotxes estaria un Audi A3 de color negre al qual la família ha apuntat com un possible indici del parador de Diana Quer.