Clinton i Trump es converteixen en «caganers» abans del debat

Una empresa gironina confecciona les figuretes degut a la demanda rebuda des dels Estats Units

26.09.2016 | 17:42
Clinton i Trump es converteixen en «caganers» abans del debat
Clinton i Trump es converteixen en «caganers» abans del debat

Els dos candidats a la Casa Blanca, Hillary Clinton i Donald Trump, s'han convertit en noves figures de "caganer", hores abans del debat que tots dos protagonitzaran avui.

L'empresa caganer.com, que confecciona cada any aquestes imatges amb cara de personatges famosos d'àmbits de la política, l'esport o la ciència-ficció, s'ha avançat uns dies amb les de Clinton i Trump per respondre a l'actualitat i a la demanda rebuda des dels Estats Units.

Aquest país lidera la compra en línia de "caganers" en el món, segons aquesta empresa, que confecciona els seus productes des de la localitat de Torroella de Montgrí.

Hillary Clinton ja comptava amb una d'aquestes figures, però una eina d'anàlisis del web de caganers.com ha confirmat que la representació que més buscaven els usuaris els últims mesos era la de Donald Trump.

La família Alós-Pla, que dirigeix la companyia gironina, ha optat per tant per llançar aquest producte i actualitzar la figura de Hillary Clinton.

Els Estats Units lideren la llista de països que són clients de caganer.com amb un 47,6 per cent de les vendes que es realitzen a través d'internet.

La figura que més han comprat els nord-americans els últims anys és la de Barack Obama, que va substituir la de George Bush, que va ser la més adquirida durant els seus anys de presidència.

Un dels responsables de caganer.com, Sergi Alós, s'ha mostrat convençut que hauran de fer "tirades extra d'aquestes dues figures davant una previsible demanda important".

Aquestes tradicionals representacions del pessebre català es relacionen amb la fortuna, ja que es vinculen amb l'abonament per a la terra, encara que la particularitat d'aquesta firma gironina és que les confecciona amb cares de famosos, fins a acumular més de quatre-cents personatges diferents.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Arreu

El Comitè Federal votarà una resolució a favor de l´abstenció i una altra en contra

El Comitè Federal votarà una resolució a favor de l´abstenció i una altra en contra

La vintena de delegats del PSC donaran suport a la proposta dels socialistes bascos de mantenir el...

Iceta no veu risc de ruptura amb el PSOE i insisteix que defensarà el «no»

"Avui no col·lidirem amb el PSOE, venim a expressar els nostres arguments", diu a l'entrada del...

La militància convergent avala el nom del PDECat amb el 86 % dels vots

La militància convergent avala el nom del PDECat amb el 86 % dels vots

En la consulta als associats, només hi participa una mica més del 30 % dels censats registrats

Enllaços recomanats: Premis cinema