La previsió del temps per aquest dilluns del Servei Meteorològic de Catalunya indica que a partir del final del matí s'esperen ruixats a punts de muntanya, preferentment de la serralada Prelitoral, del Pirineu i del Prepirineu, i que al llarg de la tarda s'estendran a altres punts del quadrant nord-est i el litoral i prelitoral central. Les precipitacions seran disperses, d'intensitat entre feble i moderada i podran anar acompanyades de tempesta. A més, acumularan quantitats entre minses i poc abundants en general, i localment abundants (entre 20 i 50 mm en 24 hores).

MANRESA: La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda el cel estarà cobert, amb plugims intermitents.

BERGA: Cel ennuvolat durant el matí. A les hores centrals del dia apareixeran algunes clarianes. A la tarda, el cel cobert podria deixar algun plugim.

IGUALADA: Cel tapat i possibilitat de xàfecs febles al matí. A la tarda, el cel cobert podria deixar algun plugim.

MARTORELL: Intervals ennuvolats de tipus mitjà i alt al matí, que s'allargaran durant tota la jornada. A la tarda, el cel cobert podria deixar algun plugim.

SOLSONA: Cel ennuvolat durant el matí. A les hores centrals del dia apareixeran algunes clarianes. A la tarda, el cel cobert podria deixar algun plugim.

PUIGCERDÀ: Hi haurà bancs de boira a primeres hores del dia, que es dissiparan i donaran pas a un cel clar. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

LA SEU D'URGELL: La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda, el cel cobert podria deixar algun plugim.