La mare de Diana Quer, Diana López-Pinel, ha trencat el seu silenci en una extensa entrevista que ha ofert a La Razón. Una conversa en la qual no només parla de la desaparició de la seva filla sinó que també aviva el 'serial' al creuament de declaracions que manté amb el seu exmarit i que ha arribat a eclipsar el fet que l'adolescent porti més d'un mes desapareguda. "Jo tinc la meva pròpia teoria i estic molt convençuda d'ella, cada dia que passa més; estic segura que Diana apareixerà", assegura la progenitora.

L'àmplia entrevista, de tres pàgines, inclou multitud de referències a aquesta 'guerra' oberta i pública que mantenen ella i Juan Carlos Quer. Però es reafirma i diu: "L'únic" que vull és que aparegui la meva filla". Diana López-Pinel justifica que hagi accedit a aquesta entrevista per resoldre aquestes polèmiques que han sorgit al voltant de la desaparició. "Vull que ja no quedi res a dir i que tota l'atenció es focalitzi en la recerca de la meva filla; que no càpiguen més contes sobre altres coses, que s'utilitzin tots els mitjans i el temps de la premsa perquè sigui possible trobar a Diana ", ha explicat a la coneguda periodista Marta Robles.

La teoria que manté sobre la desaparició prefereix mantenir-la oculta per "no entorpir" la investigació policial. Però manté la confiança en que la seva filla apareixerà. "Tinc molta fe", assegura. "Crec que és possible que hi hagi gent que pugui saber alguna cosa i que per por o nerviosisme no s'atreveixi a parlar amb la Policia; i qualsevol cosa, qualsevol detall petit pot ser fonamental ", va comentar en referència a la crida que va fer la setmana passada per demanar col·laboració ciutadana.