El vicesecretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha admès que els resultats obtinguts pel partit a les eleccions autonòmiques celebrades aquest diumenge a Galícia i al País Basc "no són satisfactoris" i és que la formació no ha aconseguit representació parlamentària en cap d'aquestes comunitats .

"És clar que no hem assolit l'objectiu que ens havíem plantejat", va declarar anit en roda de premsa a la seu Ciutadans a Madrid. Amb l'escrutini ja completat a Euskadi, Ciutadans ha obtingut 21.362 vots, el 2,02%, mentre que a Galícia, amb el 97,96% de les paperetes escrutades, ha rebut 47.086 vots, el 3,37%.

Segons ha assenyalat, Ciutadans va iniciar un cicle electoral d'"èxits" el 2015, passant de tenir diputats únicament al Parlament català a tenir representació al Parlament Europeu, en dotze Cambres autonòmiques, al Congrés i en 750 ajuntaments.

"Volíem rematar-ho, posar la cirereta, entrant també al Parlament de Galícia i en el del País Basc, però no ho hem aconseguit", va lamentar, abans d'indicar que per les enquestes electorals ja sabien que "era difícil".