La Guàrdia Civil ha obert una investigació al pare d'un alumne d'un centre educatiu de Soto del Real (Madrid) per inscriure, usurpant la seva identitat, la mare d'una companya del seu fill en una web de serveis sexuals en represàlia per una denúncia d'assetjament escolar contra el seu fill..

Els agents han identificat l'investigat, que podria haver incorregut en delictes d'usurpació d'identitat i contra la intimitat, informa la Guàrdia Civil.

Els fets van començar el passat mes de març quan la Guàrdia Civil va rebre una denúncia per tocaments d'un grup d'alumnes a una companya. Una altra alumna que va presenciar els fets els va posar en coneixement de la seva mare, qui ho va comunicar a la de l'agredida, que va presentar denúncia davant la Guàrdia Civil.

Els menors intervinents en l'agressió no són imputables però la denúncia va generar l'activació del protocol d'assetjament escolar al centre educatiu. Arran d'aquests fets la mare de la testimoni va començar a rebre nombrosos correus electrònics de contingut sexual tant d'Espanya com de l'estranger, la qual cosa va posar en coneixement de la Guàrdia Civil, que va iniciar la recerca.

Fruit de la mateixa investigació es va aconseguir identificar wl presumpte autor, que va resultar ser un dels pares dels alumnes implicats en el cas d'abusos. Aquest home havia inscrit en aquesta web a la mare de l'alumna per venjança per la denúncia