La Guàrdia Civil investigarà els testimonis que ha rebut de diverses persones que asseguren haver vist Diana Quer, desapareguda ja fa més d'un mes a A Pobra do Caramiñal, en dues localitats de la província de Lugo.

Concretament, segons fonts de la recerca, una noia que coincideix amb la descripció de la madrilenya hauria estat vista en un restaurant i en una llibreria de Castroverde, així com en un altre restaurant de Pedrafita do Cebreiro, pel que sembla ja fa almenys dues setmanes. Segons aquests testimonis, anava acompanyada d'un home més gran que ella i de parla anglesa.

Aquesta informació s'ha traslladat als agents que dirigeixen la recerca des de la Corunya, que l'analitzarà per veure si contribueix a resoldre la desaparició. Els dos municipis on asseguren haver-la vist, Castroverde i Pedrafita, formen part del camí de Santiago. La imatge de Diana és ben coneguda no només per la difusió de cartells amb fotos i les seves característiques físiques, sinó també pel gran interès mediàtic que ha suscitat aquesta recerca. I en un assumpte que acumula més ombres que llums, la qual cosa va adquirint la categoria de certesa sembla també començar a trontollar-se. Un informe tècnic de la Guàrdia Civil basat en la informació obtinguda a través d'antenes repetidores de telefonia hauria donat un gir al cas en apuntar que Diana no va arribar a passar per la seva casa d'estiueig la matinada en la qual se li va perdre la pista quan tornava de les festes de Pobra.

Aquest canvi de rumb en les perquisicions del que van informar el programa de Cuatro En el punto de mira i el periòdic digital Ok Diari es basaria que la noia no va tenir temps d'anar al seu habitatge. I això perquè des que va enviar l'últim missatge de WhatsApp avisant un amic que un home la molestava fins que es perd el senyal del seu telèfon mòbil a la zona de Taragoña, a Rianxo, a gairebé 20 quilòmetres de distància, només passen 13 minuts i 53 segons. Aquesta hipòtesi es basaria que el terminal de la desapareguda es va apagar a les 2.51 i no a les 04.15.