La candidatura liderada per Ivet Castaño serà la nova direcció executiva del PDC al Bages. Ahir es van tancar, a les dues del migdia, els punts de votació de les eleccions territorials del Partit Demòcrata Català, en què es van escollir els comitès de cada comarca i de cada regió o vegueria, com també la defensora de les persones associades. A les 6 de la tarda, en roda de premsa, es van fer públiques les dades dels diferents punts de votació del territori català.

Els resultats al Bages van ser del 93,87 % de vots favorables a la candidatura encapçalada per Ivet Castaño. Pel que fa a la candidatura a la regió de la Catalunya Central, es van escrutar el 95,59 % dels vots, amb què es va avalar la candidatura liderada per David Font. I pel que fa a la votació a escala nacional de la defensora de l'associat, va ser del 59,52 % dels suports per a Iolanda Aguilar i del 40,48% a favor de Iolanda Garcia.

La nova presidenta comarcal, Ivet Castaño, va fer una lectura molt positiva dels resultats obtinguts i va destacar la implicació de les persones associades que hi havien participat. A més, va posar en relleu que és un resultat que legitima la candidatura i dóna força per continuar impulsant el partit a la comarca. Els altres membres de la llista són Josep Gili, Santi Llopart, Noelia Ramírez, Xavier Serramalera, Narcís Lupón, Vicenç Mauri, Anna Fernández, Míriam Sort, M. Carme Alòs, Eduard Mata i Ferran Fernández.