El cas Diana Quer manté totes les vies obertes però el pas del temps i, especialment l'absència de rastres, fan indicar que la desaparició està relacionada amb fets que van succeir sota sostre. Les batudes realitzades fins avui no han aportat resultats concloents a pesar que s'han emprat mitjans terrestres i marins.

Les últimes informacions apunten al fet que una casa propera al port de Taragoña, dins del radi en el qual es perd el senyal del mòbil de la jove, podria tenir la clau. Els agents s'estan centrant en aquest entorn amb el propòsit de trobar indicis fiables i així donar passos precisos en la recerca.

Tot plegat quan s'han complert ja 44 dies de la desaparició de la jove madrilenya. Un cas amb nombroses incògnites i canvis de rumb, amb la mala relació dels pares de la jove com a teló de fons.

Des del govern s'ha apuntat en les últimes hores que la recerca encara no descarta cap hipòtesi, per la qual cosa fins i tot se segueix barrejant una fugida voluntària. El que sí s'ha rebutjat és que la persona identificada com a Diana Quer a Lugo fos realment la desapareguda.

Des de la recerca s'ha agraït la col·laboració ciutadana, però s'ha negat la validesa d'aquests testimoniatges. Els agents van aconseguir contactar amb la dona la similar aparença de la qual va causar desconcert en diversos punts de l'esmentada província.