El jutge que investiga la suposada violació en grup als Sanfermines d'una jove ha imputat quatre dels cinc processats per un abús sexual el maig d'una noia de 21 anys a Còrdova. Els investigats van gravar els fets i van compartir un vídeo, segons assenyala la resolució, que pot ser recorreguda, "hi ha seriosos indicis que podrien haver-se usat substàncies destinades a provocar la inconsciència de la víctima". En la instrucció de la presumpta violació a Pamplona, el magistrat investiga unes gravacions suposadament dels acusats, entre ells un militar i un guàrdia civil, i al·ludeix a una substància sedant, coneguda com burundanga.

En la resolució, el jutge considera que "resulta indiciàriament acreditat" que A. J. C. E. va oferir a la denunciant acompanyar-la al seu domicili en un vehicle, on només entrar i després de seure al seient del copilot va caure "en un estat de profunda inconsciència". Al vehicle hi van pujar també J. A. P. M., J. E. D. i A. M. G. E. i mentre aquest conduïa, "tots ells li tocaven els pits" i A. J. C. E. la "besava a la boca, entre ells es reien de la víctima", a la qual van portar després fins a Pozoblanco, on es va despertar "completament nua al seient del darrere" i amb el vestit i les mitges trencats.

La jove es va vestir i es va col·locar al seient del copilot, moment en què A. J. C. E. la va requerir "que li fes una fel·lació" i, davant l'oposició d'ella, segons relata el jutge, l'investigat la va colpejar "dues vegades a la cara i una altra al braç" abans d'empènyer-la fora del cotxe i insultar-la.