Un home de 59 anys ha mort a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí al que va ser traslladat després de resultar ferit en un incendi aquesta matinada en un habitatge del carrer Valeta de L'Hospitalet de Llobregat.

En el mateix succés ha mort una dona de 84 anys, que es trobava a l'habitació més afectada pel foc i seria la mare de la segona víctima mortal.

Els bombers han rebut l'avís a les 3:06 hores de la matinada i han desplaçat set dotacions per apagar el foc, que ha obligat a desallotjar preventivament a 25 persones de l'edifici de cinc plantes.

El conseller d'Interior de la Generalitat, Jordi Jané, ha dit que la recerca sobre l'origen de l'incendi apunta, com a possible causa, a un cigarret, encara que ha precisat que encara "cal ser prudents".

En declaracions als periodistes al Parlament, Jané ha assenyalat que s'estan investigant les causes de l'incendi que "podrien estar vinculades" al fet que "la persona major -la dona- fumava". "No es pot assegurar del tot, però la línia de recerca apunta a això, encara que cal ser prudents", ha agregat el titular d'Interior del Govern.