Per aquest divendres no s'esperen precipitacions a excepció d'algun punt del sud de Catalunya, mentre que les temperatures seguiran baixant. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 9 i 14 ºC al prelitoral i depressió Central i entre 13 i 18 ºC al litoral. Temperatura màxima semblant o lleugerament més alta tret del litoral sud i prelitoral sud on serà lleugerament més baixa. Es mourà entre 17 i 22 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 21 i 26 ºC a la resta.

MANRESA: Cel tapat a primera hora. La situació anirà millorant a mesura que avanci el matí. Cel ennuvolat a la tarda. A última hora del dia apareixeran algunes clarianes.

BERGA: Cel ennuvolat durant el matí. A les hores centrals del dia apareixeran algunes clarianes. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit.

SOLSONA: Intervals ennuvolats de tipus mitjà i alt al matí, que s'allargaran durant tota la jornada. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

IGUALADA: Cel tapat i possibilitat de xàfecs febles al matí. Cel ennuvolat a la tarda. A última hora del dia apareixeran algunes clarianes.

PUIGCERDÀ: Cel ennuvolat durant el matí. A les hores centrals del dia apareixeran algunes clarianes. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

MARTORELL: Cel tapat i possibilitat de xàfecs febles al matí. Hi haurà intervals ennuvolats mitjans i alts a la tarda, que seguiran durant la resta del dia.

LA SEU D'URGELL: Intervals ennuvolats de tipus mitjà i alt al matí, que s'allargaran durant tota la jornada. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit.