Dos inspectors de la Conselleria d'Educació i Universitat investiguen una agressió a una nena de 8 anys per part dels seus companys en un col·legi de Palma.

Així ho ha confirmat la portaveu adjunta del Govern, Fina Santiago, durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern d'aquest divendres.

Segons ha explicat Santiago, la nena va ser agredida al pati d'un col·legi públic a Son Roca (Palma) després d'una disputa per una pilota i ha patit "conseqüències físiques importantíssimes".

La portaveu ha condemnat aquest acte "absolutament inacceptable i sense excusa" i ha mostrat el suport del Govern a la víctima.

La Conselleria està estudiant ara si hi va haver altres agressions o assetjament anteriorment per determinar si es tracta d'un cas d'assetjament escolar.

Així mateix, Educació també preveu treballar en propostes de millora en el protocol de convivència i l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar, organisme dependent de la Direcció General d'Innovació i Comunitat Educativa, es posarà en contacte amb la família. Segons ha informat Santiago, la nena ja ha rebut l'alta i es troba a casa seva.