José Bretón, que compleix presó per la mort dels seus fills Ruth i José el 2011, es va lesionar el coll amb una fulla d'afaitar a la seva cel·la, i es va causar ferides superficials de les quals es recupera.

Fonts coneixedores de l'informe mèdic van informar que Bretón es troba estable a l'hospital de Ciudad Real, on va ser traslladat des de la presó d'Herrera de la Mancha ahir a la nit per una ambulància del 112. De moment, es desconeix si les ferides que es va causar l'intern van ser amb l'ànim de suïcidar-se o per cridar l'atenció, ja que fa mesos que reclama el trasllat a la presó de Còrdova per estar més a prop de la seva família.

El succés va ocórrer dimecres a la nit al voltant de les 10 a la seva cel·la que comparteix amb un altre pres, ja que Bretón està ingressat en règim d'acompanyament terapèutic, tot i que el centre no li aplica a hores d'ara el Protocol de Prevenció de Suïcidis (PPS).

Després de ser traslladat a l'hospital, ahir al matí va ser intervingut dels talls, dels quals es recupera a la unitat de reanimació del centre hospitalari, segons fonts sanitàries. Bretón va ser condemnat l'estiu del 2013 per l'Audiència de Còrdova a 40 anys de presó com a autor de dos delictes d'assassinat per la mort dels seus dos fills l'any 2011.