La Conselleria d'Educació i Cultura de les Balears "manté el seu suport" a la direcció del col·legi públic de Son Roca de Palma on una nena de 8 anys va ser colpejada la passada setmana, i esperarà que finalitzi l'informe que realitzen els inspectors educatius per adoptar decisions.

Així ho va assegurar el conseller balear d'Educació i Universitat, Martí March, que als passadissos del Parlament va rebutjar aquesta "lamentable agressió", va mostrar el seu suport a la nena agredida, va demanar "prudència" fins que es conegui "tota la veritat" i va reivindicar la protecció de "tots els menors".

La direcció del col·legi públic Anselm Turmeda, va afirmar March, està "treballant en unes condicions difícils en una barriada complicada", pel que cal "valorar el que està fent", alhora que va aclarir que mai s'havia produït abans un succés d'aquestes característiques. El titular d'Educació es va reunir amb els pares de la nena agredida dimecres passat i amb l'associació de pares, i va desitjar que "es recuperi la normalitat com més aviat millor" pel bé dels joves estudiants i les famílies.

L'agressió va transcendir divendres passat, quan el diari Última Hora va publicar que una nena de 8 anys havia estat hospitalitzada dos dies abans, després de ser agredida al pati per diversos alumnes. La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, va informar divendres que dos inspectors d'Educació i la Policia Nacional investigaven el cas.