Aquest divendres el dia començarà amb el cel tapat i possibles xàfecs matiners, que aniran deixant pas a les clarianes a bona part de la Catalunya central. Els plugims intermitents s'aniran convertint de nou en tempestes de cara a la tarda-vespre.

MANRESA: Cel tapat a primera hora. La situació anirà millorant a mesura que avanci el matí. A la tarda, núvols de desenvolupament vertical que provocaran tempestes.

BERGA: El cel estarà cobert durant tot el matí i hi haurà plugims intermitents. Cel cobert a la tarda, amb possibilitat de ruixats febles.

IGUALADA: Cel tapat i possibilitat de xàfecs febles al matí. A la tarda, núvols de desenvolupament vertical que provocaran tempestes.

SOLSONA: El cel estarà cobert durant tot el matí i hi haurà plugims intermitents. Cel cobert a la tarda, amb possibilitat de ruixats febles.

PUIGCERDÀ: El dia començarà amb el cel cobert i plugims febles. A la tarda el cel estarà cobert i es produiran plugims ocasionals.

LA SEU D'URGELL: El cel estarà cobert durant tot el matí i hi haurà plugims intermitents. A la tarda el cel estarà cobert i es produiran plugims ocasionals.

MOIÀ: Cel tapat i possibilitat de xàfecs febles al matí. A la tarda, el cel estarà cobert i hi haurà tempestes intermitents.

MARTORELL: Cel tapat i possibilitat de xàfecs febles al matí. A la tarda, núvols de desenvolupament vertical que provocaran tempestes.