El candidat republicà a la presidència dels EUA, Donald Trump, va insinuar ahir que la seva rival demòcrata, Hillary Clinton, va prendre drogues abans de l'últim debat entre tots dos la setmana passada, i va demanar que se'ls sotmeti a tots dos a una prova antinarcòtics abans del cara a cara de dimecres que ve. "Som com atletes [...] i als atletes els fan sotmetre's a un control antidrogues. Jo crec que haurien de fer-nos un control antidrogues abans del debat, perquè no sé què li passa, a Clinton", va dir Trump en un míting a Portsmouth, a l'estat de Nou Hampshire. "A l'inici de l'últim debat, ella tenia moltíssima energia. I després, al final... Estava desitjant que la baixessin [de l'escenari]. Amb prou feines podia arribar al cotxe", va afegir, i es va mostrar "disposat" a sotmetre's a un control antidrogues abans del debat d'aquest dimecres a Las Vegas (Nevada).

El candidat republicà, que ha alimentat diversos rumors sobre la salut de Clinton els últims mesos, va criticar la seva rival perquè ahir no tenia programat cap acte de campanya, amb l'argument que estava "descansant" per al debat, malgrat que, va incidir Trump, encara "queden cinc dies". "Ella en diu preparació per al debat, malgrat que som a dissabte i és per a dimecres. Se suposa que ella té molta experiència, que ho sap tot", va assegurar el magnat.

Trump va assegurar, a més, sobre els seus suposats abusos sexuals que ha destapat recentment The New York Times, que hi ha una campanya internacional, orquestrada pel magnat mexicà Carlos Slim i per la campanya de Clinton, per evitar que ell arribi a ser el president.