Aquest dijous s'esperen, segons el Meteocat, ruixats fins a mig matí al litoral central i nord de la Costa Daurada. A partir de migdia també se n'esperen al litoral i prelitoral central i nord del litoral i prelitoral sud, i són probables a l'interior del quadrant nord-est. En general seran aïllats, d'intensitat feble o puntualment moderada, i acumularan quantitats minses o localment poc abundants, tot i que no es descarta que localment siguin abundants al litoral.

MANRESA: El dia començarà amb el cel cobert i es poden registrar plugims febles. A la tarda el cel estarà cobert i poden produir-se xàfecs moderats.

BERGA: El dia començarà amb el cel cobert i plugims febles. A la tarda el cel estarà cobert, amb plugims intermitents.

SOLSONA: El cel estarà cobert durant tot el matí i hi haurà plugims intermitents. A la tarda el cel estarà cobert, amb plugims intermitents.

IGUALADA: El dia començarà amb el cel cobert i es poden registrar plugims febles. A la tarda el cel estarà cobert i poden produir-se xàfecs moderats.

PUIGCERDÀ: Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda el cel estarà cobert, amb plugims intermitents.

LA SEU D'URGELL: Sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. Hi haurà intervals ennuvolats mitjans i alts a la tarda, que seguiran durant la resta del dia.

MOIÀ: El cel estarà cobert durant tot el matí. A la tarda el cel estarà cobert i poden produir-se xàfecs moderats.

MARTORELL: El cel estarà cobert durant tot el matí. A la tarda el cel estarà cobert i poden produir-se xàfecs moderats.