Quan falten una mica més de dues setmanes per a les eleccions nord-americanes, el candidat republicà, Donald Trump, rep noves acusacions d'abusos sexuals. Dues dones més han decidit fer públic que anys enrere van patir maltractament per Trump i la xifra de les acusacions ja arriba a deu.

Una de les dones és l'actriu porno Jessica Drake, que acusa el magnat d'haver-li proposat, ara fa deu anys, de pagar-la per mantenir relacions sexuals amb ella. Presumpament, li hauria ofert 10.000 dòlars per passar una nit amb ella i amb dues noies més en un hotel. Drake denuncia que Donald Trump les hauria agafat i que els va fer tocaments i un petó sense demanar-los permís. Assegura que quan ella va poder sortir de l'habitació, diu que Trump li va trucar per oferir-li els diners a canvi de sexe.

El candidat republicà, per la seva banda, continua negant aquestes acusacions i afirma que es tracta d'oportunistes que busquen perjudicar-lo electoralment. A més, avisa que demandarà totes les dones denunciants un cop passades les eleccions, el 8 de novembre.

L'equip de campanya del magnat afirma que es tracta de noves temptatives de la seva rival, la candidata demòcrata, Hillary Clinton, de difamar Trump. I és que el republicà ha vist com la seva campanya a la Casa Blanca s'ha vist perjudicada les últimes setmanes després que diverses dones hagin denunciat públicament que han estat víctimes d'agressions sexuals o de conductes impròpies del candidat.