El bon temps arribarà abans del cap de setmana, però encara han de caure alguns ruixats, especialment al Berguedà i a la Cerdanya. Aquest dimecres, se n'esperen de dispersos a partir de migdia a l'interior del quadrant nord-est i és probable que arribin de manera més aïllada a punts del litoral nord. També són possibles a la resta del Pirineu. Segons ell Servei Meteorològic de Catalunya, seran d'intensitat feble en general, si bé localment podran ser moderats. S'acumularan quantitats minses en general, i localment poc abundant. No es descarta que les precipitacions vagin acompanyades de fang.

La màxima, es mourà entre els 19 i 24 ºC al Pirineu i al Prepirineu oriental, i entre els 22 i 27 ºC a la resta del Principat.

MANRESA: Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

BERGA: Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda el cel estarà cobert, amb plugims intermitents.

IGUALADA: Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

SOLSONA: Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda el cel estarà serè.

PUIGCERDÀ: La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda, el cel cobert podria deixar algun plugim.

LA SEU: La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda el cel estarà cobert, amb plugims intermitents.

MOIÀ: La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit.