L'assassí confés del quàdruple crim de Pioz, Patrick Nogueira Gouveia, ha abandonat cap a les 12 del migdia el xalet de la localitat on van aparèixer morts els seus oncles i els fills d'aquests, de 4 i 1 anys, on ha anat per fer-hi la reconstrucció dels fets.

Nogueira ha sortit del xalet de Pioz per tornar a la presó d'Alcalá Meco, on roman intern des del 21 d'octubre després de viatjar voluntàriament a Espanya, lliurar-se a la Guàrdia Civil i confessar el crim, per la qual cosa el jutge encarregat del cas va dictar presó provisional. L'assassí confés i la comissió judicial han romàs a l'interior del xalet durant una hora aproximadament.

L'autor dels quatre crims ha arribat en un furgó policial de la Guàrdia Civil, escortat per un altre, a l'interior de la qual hi ha estat fins a les 10.30 hores que ha arribat, en un microbús, la comissió judicial encapçalada pel titular del Jutjat número 1 de Guadalajara.

La comitiva, composta per unes quinze persones, ha entrat a l'interior del xalet, com també Walfran Marcos Nogueira, germà del mort i oncle de l'assassí, qui pocs minuts després ha sortit i se l'ha pogut veure tremendament abatut tot abandonant poc després el lloc dels fets, a instàncies de la Guàrdia Civil.

A continuació, efectius policials han tret de l'interior de la furgoneta a Patrick Nogueira, qui ha entrat a la casa amb el cap tapat per una caputxa mentre era rebut per part d'alguns assistents amb crits d''assassí'.

La previsió és que la reconstrucció dels fets es realitzi al llarg de tot el matí i per a això també han arribat fins al lloc unes persones que actuaran com a figurants.