Aquest dimecres es presenta boirós a la Catalunya Central. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya hi haurà bancs de boira i boirina a planes i fondalades de l'interior. Aquesta boira persistirà fins a migdia a punts de la depressió Central, mentre que la boirina hi romandrà tota la jornada. La temperatura mínima es mourà entre els 1 i 6 ºC al Pirineu, entre els 4 i 9 ºC al Prepirineu, entre els 6 i 11 ºC al prelitoral nord, entre els 8 i 13 ºC a la depressió Central, entre els 9 i 14 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre els 12 i 17 ºC a la resta del litoral. La màxima oscil·larà entre els 20 i 25 ºC al litoral i al prelitoral, i entre els 18 i 23 ºC a la resta, si bé localment serà més baixa a punts elevats de la depressió Central i a la Val d'Aran.

MANRESA: Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda el cel es mantindrà serè i sortirà el sol.

BERGA: Sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. A la tarda el cel es mantindrà serè i sortirà el sol.

IGUALADA: Sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. A la tarda el cel estarà serè.

SOLSONA: Els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda el cel es mantindrà serè i sortirà el sol.

PUIGCERDÀ: Hi haurà bancs de boira a primeres hores del dia, que es dissiparan i donaran pas a un cel clar. A la tarda el cel es mantindrà serè i sortirà el sol.

LA SEU D'URGELL: Sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. A la tarda el cel es mantindrà serè i sortirà el sol.

MOIÀ: La jornada començarà amb núvols de tipus mitjà i alt. Deixarà alternança de núvols i clars. A la tarda el cel es mantindrà serè i sortirà el sol.