Un usuari anònim va amenaçar de mort el President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i també els seus fills a través de la xarxa social Twitter. "Escolta, fill de puta, segueixes d'independentista i tu i els teus fills s'empassaran un tret", diu en el missatge que està acompanyat d'una fotografia on es veu una persona encaputxada amb una pistola a la mà.

Twitter avisa amb un missatge que la fotografia "pot contenir material sensible". En un altre missatge del seu compte, el mateix usuari anònim, que s'anomena Akisukinho, escriu "vaig ben carregat" i publica una fotografia on es veuen dues caixes tancades amb una etiqueta on es llegeix "1.000 cartutxos 5,56 x 45 mm".

Els Mossos d'Esquadra van avançar ahir que ja ho estan investigant i han obert diligències, de manera que se n'informarà l'autoritat judicial competent.

Fa uns quants dies un altre usuari, en aquest cas de Facebook i fent públic el seu nom i cog-nom, va amenaçar de mort el President català, en aquest cas amb una amenaça de bomba al seu cotxe. En un primer moment Puigdemont ho va denunciar públicament i a la policia, però finalment va retirar la seva denúncia una vegada l'autor del missatge va demanar perdó públicament al President de la Generalitat de Catalunya.