A continuació es presenten algunes de les propostes de la signatura partidaris de Trump esperen de lliurar en quan assumeixi el càrrec al gener.

El mur

Ha estat un dels elements centrals de la campanya electoral de Trump, la promesa de construir un mur a la frontera entre els Estats Units i Mèxic. El candidat republicà va fer de la immigració un dels seus arguments pivotals en la seva cursa a la Casa Blanca, des que va assegurar que Mèxic enviava "violadors" i "criminals" per la frontera. Setanta-nou per cent dels seus partidaris estan a favor de la construcció del mur.

"Empresonar-la"

En el segon debat, Trump va dir que Hillary Clinto estaria a la presó si governés i que "instruiria el seu Fiscal General per investigar la seva situació - referint-se als correus estudiats per la CIA-.

Prohibició musulmana

Trump va afirmar, després de la matança de Sant Bernardino, que tancaria el país completament als musulmans fins esbrinar el que estava passant. Tot i que han passat onze mesos, encara no està del tot clara la posició de Trump en la matèria-. Àmplies majories dels votants republicans estarien d'acord amb la mesura.

Derogar l'Obamacare

Els republicans han tractar de tirar enrere la llei de salut del president Obama des del moment que es va signar el 2010.