Els investigadors del cas Diana Quer han localitzat el cotxe des del qual es creu que va ser llançat el mòbil de la jove a la Ria d'Arousa. A través de les càmeres de trànsit instal·lades en l'autovia AG-11, els agents han identificat un cotxe que circulava pel pont de la Ria de Arousa a l'hora que es creu va ser llançat el terminal.

La mala visibilitat de les imatges a causa de l'absència de llum està dificultant significativament la identificació de la matrícula. Però malgrat aquestes dificultats es confia en les possibilitats que poden suposar aquesta via de recerca. Els investigadors, segons ha informat aquest dilluns el programa Espejo Público, han identificat un vehicle que circulava sobre el viaducte de l'esmentada autovia que creua la Ria d'Arousa en els voltants de Taragoña.

Les imatges que han captat les càmeres de trànsit únicament permeten veure uns focus, que apareixen molt difuminats per l'absència d'il·luminació, per la qual cosa ha estat impossible la identificació del model de vehicle de moment. Els investigadors creuen que el telèfon mòbil de Diana es va llançar a les 2,58 hores a la ria on fa setmanes va ser localitzat per un mariscador.

La localització del cotxe des del qual suposadament es va llançar el mòbil suposa un avanç més dins de les indagacions per conèixer el parador de la jove, de la desaparició de la qual es compliran tres mesos demà. Ara com ara l'únic rastre material que ha aparegut és el telèfon, del que s'està a l'espera de conèixer si és possible la seva reactivació