La Guàrdia Civil de Castelló ha detingut una dona acusada de circular amb un vehicle sense permís de conduir i sota els efectes de begudes alcohòliques després de patir un accident en el qual va morir el seu fill de quatre mesos. Per aquest motiu, la mare del bebè també està acusada d'un altre delicte d'homicidi per imprudència greu, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

L'actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar el passat 30 d'octubre arran d'un accident de trànsit ocorregut en l'AP-7 al seu pas per Benicarló, en el qual un vehicle va sortir de la via i va xocar amb una tanca metàl·lica. Com a conseqüència del sinistre, va morir un infant de quatre mesos, fill de la conductora, que va resultar ferida greu.

Per aquest motiu els agents pertanyents al Subsector de Trànsit de la Comandancia de Castelló van procedir a realitzar diverses investigacions i gestions a fi de procedir a l'esclariment de l'accident. Aquestes van donar com resultat la detenció de la conductora, de 36 anys, com a suposada autora d'un delicte contra la seguretat vial, per mancar de permís de conduir i fer-ho baix els efectes de begudes alcohòliques -superant àmpliament la taxa penalment establida- i un altre delicte d'homicidi per imprudència greu, segons les mateixes fonts.